Olive Leaf Line Illustration
Olive Leaf Line Illustration

Vanaf juli ook ADEMCOACHING op verlies en rouw.

Rouwretraites

Van

Rouw - The circle of life

Welkom op de plek waar verbinding, heling en groei samenkomen. Je hebt de weg gevonden naar onze rouwretraites, een bijzondere reis naar innerlijke rust en verbondenheid. Lotgenoten groepen, lutografie (online rouw programma) en verliesbegeleiding.

Abstract Monstera Leaf

Rouw-the circle of life informatie

Abstract Monstera Leaf

Welkom op onze website, dé plek waar verbinding, heling en groei samenkomen in verschillende vormen van rouwretraites.


Allemaal om jouw unieke rouwproces te ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar een dag vol bezinning of een diepgaande driedaagse ervaring, bij ons vind je diverse mogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften.


Samen vormen we een gemeenschap van begrip, steun en verbinding. Verbinden betekent een emotionele band aangaan met anderen, gebaseerd op gedeelde ervaringen en gevoelens. Het is waardevol om in contact te komen met mensen die begrijpen hoe jij je voelt, lotgenoten. Niemand begrijpt beter hoe jij je voelt dan iemand die soortgelijke ervaringen heeft doorgemaakt.

Juist aan deze mensen heb je echt steun. Ik heb zelf in alle keren toch veel steun gehad aan die mensen om me heen die deze pijn helaas kennen. Deze gedeelde ervaringen creëren een diepere verbinding en begrip.


In dit proces ben ik, Mellanie, niet alleen de rouwcoach maar ook jouw lotgenoot, iemand die jouw gevoelens en ervaringen echt begrijpt. Met diepe compassie en een missie om anderen te helpen, heb ik helaas zelf verschillende verliezen meegemaakt. Mijn persoonlijke pad omvat niet alleen het verlies van dierbaren die heel dichtbij staan, maar ook levend verlies, suïcide en de strijd van mijn moeder met verslaving en afwijzingen.Rouw-the circle of life informatie

In een persoonlijke begeleiding nemen we je mee in de wereld van rouw, waar verdriet vaak in stilte wordt gedragen. Je voelt je vaak alleen, heb ik ook gedaan.


Verlies..... dit is heel ingrijpend, je leven is nooit meer hetzelfde.

Wij geloven in de kracht van samenzijn, delen en helen, en bieden een toegewijde ruimte waar jouw rouwproces zich kan ontvouwen en liefdevol kan worden omarmd.

Of je nu kiest voor een kortere dag retraite of jezelf toewijdt aan een intensieve driedaagse, onze retraites zijn ontworpen om jouw unieke rouwreis te ondersteunen en te begeleiden. Leer ons kennen, ontdek wat bij je past en laat ons je gids zijn op deze betekenisvolle reis van rouw, heling en hoop.


We bieden door het jaar heen verschillende rouwretraites aan. Blijf op de hoogte van al onze rouwretraites en neem de tijd om te verkennen wat resonantie vindt in jouw hart. Want in het begrijpen en delen van rouw, vinden we kracht en verbinding.


Bekijk de verschillende retraites en vraag ons naar de mogelijkheden.


Abstract Monstera Leaf

Rouw-the circle of life informatie

Wat we nog meer te bieden hebben, buiten onze verschillende groepsretraites.


Bij Rouw - the Circle of Life kun je ook kiezen voor individuele trajecten, eventueel samen met je partner of als gezin met kinderen. Mijn begeleiding strekt zich ook uit tot kinderen, waarbij ik hen ondersteun in hun rouwproces. Daarnaast bieden we Lutografie aan, een unieke benadering die je kunt volgen vanuit het comfort van je eigen huis en op je eigen tempo. Voor meer informatie over Lutografie, verwijzen we je graag naar de specifieke sectie op onze website."


Ik begrijp volledig dat je denkt maar er zijn toch ook weer kosten verbonden zijn aan dit proces, maar ik ben ervan overtuigd dat het de investering meer dan waard is. Een gezond rouwproces legt een stevig fundament voor je verdere leven. Je staat er niet alleen voor; samen zullen we aan dit belangrijke werk beginnen. Geloof me, er is nog veel voor jou te ontdekken en te bereiken.Hand Writing - Save the Date A

Nieuwe datum: zaterdag 2 november ééndaagse rouwretraite met

Leoniek van der Maarel & Mellanie Dekkers

Abstract Monstera Leaf
Hand Writing - Save the Date A

Nieuwe datum: zaterdag 2 november ééndaagse rouwretraite met

Leoniek van der Maarel & Mellanie Dekkers

Maar 12 plekken: Opgeven

info@rouwretraite.nl


(na betaling is je inschrijving ​definitief)

Olive Leaf Line Illustration

Rouw.......

Modern Short Burst Frame Thin Outline

Rouwfasen


De rouwfases, ook wel bekend als de fasen van rouwverwerking, zijn een concept dat oorspronkelijk werd geïntroduceerd door psychiater Elisabeth Kübler-Ross in haar boek "On Death and Dying" uit 1969. Het idee was oorspronkelijk bedoeld voor mensen met een terminale ziekte, maar het werd al snel breder toegepast op rouw in het algemeen. Het is echter belangrijk op te merken dat niet iedereen alle fasen doorloopt, en dat rouw een individueel proces is dat op verschillende manieren kan verlopen.


Modern Short Burst Frame Thin Outline
Modern Short Burst Frame Thin Outline

Wat is rouw,


Rouw is een diepgaande emotionele reactie op verlies. Het is een natuurlijke, vaak pijnlijke ervaring die optreedt wanneer we geconfronteerd worden met het verlies van iets dat belangrijk voor ons is. Waar we liefde voor gevoeld hebben. Dit verlies kan verschillende vormen aannemen, zoals het overlijden van een dierbare, het beëindigen van een relatie, het verlies van gezondheid, werk of een levensfase.

Rouw omvat een breed scala aan emoties, waaronder verdriet, woede, verwarring, angst en zelfs opluchting. Het is een uniek proces voor elk individu, omdat iedereen op zijn eigen manier omgaat met verlies. Rouw kan zowel emotionele als fysieke reacties omvatten en heeft geen vaststaande tijdlijn; het is een proces dat zich op verschillende manieren en in verschillende tempo's ontvouwt.

Mensen uiten rouw op verschillende manieren, waaronder huilen, terugtrekken, praten over hun gevoelens, of zich richten op activiteiten als een manier om met de pijn om te gaan. Het is belangrijk te erkennen dat rouw een normale en gezonde reactie is op verlies, en het kan ondersteuning en begrip van anderen vereisen om het proces effectief te doorlopen. Daarbij wil ik je helpen.


De vijf rouwfases volgens Kübler-Ross zijn:


Ontkenning: In deze fase kunnen mensen het verlies ontkennen en moeite hebben om de realiteit onder ogen te zien. Het kan een beschermingsmechanisme zijn om de initiële impact van het verlies te verzachten.

Woede: Na het besef van het verlies kan er boosheid optreden. Mensen kunnen boos zijn op zichzelf, anderen, de overledene of zelfs op hogere machten.

Onderhandeling: In deze fase proberen mensen vaak een soort overeenkomst te sluiten om het verlies ongedaan te maken. Ze kunnen bijvoorbeeld beloften doen of onderhandelen over manieren waarop het verlies voorkomen had kunnen worden.

Depressie: Dit is een fase van diepe neerslachtigheid en verdriet. Het besef van de onvermijdelijkheid van het verlies kan leiden tot gevoelens van hopeloosheid en wanhoop.

Aanvaarding: In deze fase begint de persoon het verlies te aanvaarden en zich aan te passen aan de nieuwe realiteit. Het betekent niet noodzakelijk dat de persoon 'over' het verlies is, maar eerder dat ze leren ermee te leven.


Hoewel deze fasen een nuttig kader kunnen bieden, is het belangrijk te benadrukken dat rouw geen lineair proces is, en individuen kunnen heen en weer bewegen tussen de verschillende fasen. Bovendien kan de intensiteit en duur van elke fase variëren tussen verschillende mensen. Er zijn ook andere modellen en benaderingen van rouw die variaties op deze fasen presenteren.


Individuele rouwbegeleiding

Bij Rouw - the Circle of Life kun je ook kiezen voor individuele trajecten, eventueel samen met je partner of als gezin met kinderen. Mijn begeleiding strekt zich ook uit tot kinderen, waarbij ik hen ondersteun in hun rouwproces.


In een persoonlijke begeleiding neem ik je mee in de wereld van rouw, waar verdriet vaak in stilte wordt gedragen. Je voelt je vaak alleen. Laat mij je helpen. We stellen een specifiek traject op met elkaar.


Neem gewoon contact met mij op...


Home decoration composition with Buddha head and creatively shaped vase
Cozy Minimalist Home Decor on Table

Lutografie

Geometric marble shelf with books and decorative vase

Breng de wervelwind aan emoties en gedachten in je hoofd tot rust. Verlies verwerken is een keihard en vaak eenzaam proces. Therapie is meestal de enige hulp, maar niet iedereen wil of kan naar een therapeut. Met Lutografie werk je met een online programma op je eigen laptop aan je persoonlijke verlies door middel van oefeningen, meditaties, artikelen en kijktips. Lutografie is een samenvoeging van het Spaanse woord Luto (wat rouw betekent) en grafie (wat vastleggen) betekent. Je geeft vorm aan je verdriet, geeft herinneringen een plek, en krijgt zo weer rust in je hoofd en in je lijf. Zodat je de weg omhoog uit het diepe dal van rouw weer kunt gaan vinden en jij je weer kunt verbinden met het leven.

Jouw rouw, jouw tempo, jouw herinneringen.


Lutografie

Geometric marble shelf with books and decorative vase

Dit is hoe lutografie werkt

Lutografie is zoals een therapietraject, maar volg je online en vanuit je eigen huis. Bij het inschrijven zal ik er als coach voor zorgen dat je op maat gemaakte oefeningen ontvangt die precies aansluiten bij jouw huidige fase in het rouwproces. Waar je in de komende maanden stapsgewijs aan de slag gaat met schrijf-, muziek-, teken-, bewegings- en zoekoefeningen. Ter ondersteuning krijg je hierbij meditaties, artikelen en lees-en kijktips.

Dit zijn de thema’s die we aanbieden


 • Rouw na overlijden
 • Rouw na levend verlies
 • Rouw na stilgeboorte
 • Rouw na scheiding
 • Verder na kanker
 • Rouw na kind verlies
 • Jongeren in rouw

Jouw rouw, jouw tempo, jouw herinneringen.


Painterly Textured Lunar New Year Cherry Blossoms

Unieke 3 daagse rouwretraite van 7 - 9 juni 2024

Hand Pressed Flora
Sold Out Icon

Save the date

21 februari een online webinar

Leoniek van der Maarel & Mellanie Dekkers (al geweest)


7 t/m 9 juni rouwretraite

Sold Out Icon

Unieke 3 daagse rouwretraite van 7 - 9 juni 2024

Hand Pressed Flora
Sold Out Icon

In alle rust en liefde voor jezelf

Unieke 3 daagse rouwretraite van 7 - 9 juni 2024

Hand Pressed Flora

Verbonden met elkaar

Sold Out Icon

Avond over rouw in Den-Diek 7 maart 2024

Hand Pressed Flora

Vol geboekt

Kun je niet meer reserveren.

Hand Pressed Flora
Hand Pressed Flora
Sticky Note Paper Background
White Paper

Bakkie doen

Tape Strip

NIEUW 2024

"Gewoon Bakkie Doen" - Verbinden, Delen en Ervaren

Vanaf 2024 nodigen we je uit om deel te nemen aan een bijzonder moment van verbinding en delen: "Gewoon Bakkie Doen." In een intieme setting, omringd door een veilige en ondersteunende omgeving, biedt dit initiatief de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over het leven, uitdagingen, en ervaringen.


Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor, wilt delen of gewoon wilt genieten van een ontspannen bakkie, "Gewoon Bakkie Doen" staat open voor iedereen met verlies en rouw. Het is een uitnodiging om de kracht van verbinding te ervaren en samen een moment te creëren waarin we elkaar kunnen ondersteunen en inspireren.


Meld je aan, sluit aan wanneer het jou uitkomt, en laten we samen genieten van de eenvoudige maar waardevolle momenten van het leven. Voor meer informatie of om je aan te melden, neem contact op via info@rouwretraite.nl of de aanmeldknop hiernaast.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten bij "Gewoon Bakkie Doen!"In Den-Diek Lichtenvoorde

Wat kun je verwachten?

 • Interactie en Verbinding: Ontmoet gelijkgestemden in een kleine groep en ervaar de kracht van intermenselijke connectie.
 • Open Gesprekken: In een ongedwongen sfeer kun je vrijuit praten over wat er in jouw leven speelt. De gesprekken zijn open en respectvol, en je hebt de ruimte om te delen wat je wilt.
 • Ondersteuning en Tips: Samen staan we sterker. Je kunt rekenen op steun, begrip, en wellicht waardevolle tips van anderen die soortgelijke ervaringen delen.
 • Flexibiliteit: Je bent vrij om aan te sluiten wanneer je wilt. De bijeenkomsten vinden regelmatig plaats, en je kunt deelnemen op momenten die voor jou passen.


Paper sticky tape
Paper Texture

3 april

10:00-11:30 uur

Paper sticky tape
Paper Texture

17 april

19:00-20:30

Paper sticky tape
Paper Texture

22 mei

10:00-11:30

Paper sticky tape
Paper Texture

20 juni

19:30-21:00

Paper sticky tape
Paper Texture

23 mei

19:00-20:30

Paper sticky tape
Paper Texture

15 mei

19:00-20:30

Paper sticky tape
Paper Texture

26 juni

19:30-21:00

Aanmelden

Bakkie Doen

data vanaf September volgen later

 • Gaat alleen door bij minimaal 4 personen per ‘Bakkie doen’ moment.

Nieuw een rouwbegeleidingsgroep


We starten vanaf mei met een rouwbegeleidingsgroep in Lichtenvoorde, de Achterhoek.

Een kleine/vaste groep mensen die een keer per maand samen komt. Hiervoor kun je je opgeven en zodra de groep van 6 personen compleet is, gaan we starten.

Info of opgeven via info@rouwretraite.nl

Deze groep van Mei is VOL en al begonnen.

Wil je je inschrijven voor de volgende rouwbegeleidingsgroep

mail dan naar info@rouwretraite.nl

Ademen is leven


Ademcoaching traject en rouwbegeleiding


Specifiek op jouw verlies, verdriet en rouw.


Ik begeleid jouw individuele sessie in rouwbegeleiding en door middel van de verbonden ademhalingssessies specifiek voor rouw, verlies, angst en verdriet.


Verbonden ademhaling is een krachtige techniek die diepe ontspanning, emotionele vrijlating kan bevorderen. Juist in rouw en verlies, angst en verdriet. Tijdens deze sessies worden deelnemers begeleid om bewust te ademen en blokkades los te laten, waardoor ze ruimte creëren voor heling en groei.
Emotionele ontlasting: Door bewust te ademen kunnen vastzittende emoties en spanningen worden losgelaten, wat een gevoel van opluchting en bevrijding kan brengen.


Stressvermindering: Verbonden ademhaling helpt de stressrespons van het lichaam te verminderen, waardoor jij je ontspannen en kalm gaat voelen.


Innerlijke rust: Door diep te ademen en in het moment te zijn, kun jij een diepe staat van innerlijke rust ervaren, waardoor ze beter kunnen omgaan met de uitdagingen van het rouwproces.

Verbonden ademhaling kan leiden tot mooie inzichten, waardoor jij je meer verbonden gaat voelen met jezelf en met het grotere geheel.Als je geïnteresseerd bent of meer wilt weten over ademhalingsessies, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta voor je klaar om je te ondersteunen op jouw pad van heling en groei.

Contact

Vintage Feminine Romantic Taped Flowers Cutout
email
smartphone

06-23280519

Follow Us Icon

Kvk

ByMellanie

Rouw - The circle of life

kvk nummer 83197400

Facebook Logo Vector

ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACYBELEID


ROUWRETRAITE VAN BYMellanie ROUW - THE CIRCLE OF LIFE

www.rouwretraite.nl

1. Algemeen

- Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en levering van diensten door Rouw - the circle of life aan deelnemers van de rouwretraite, voor zover deze niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken. Door deelname verklaart deelnemer zich akkoord met de algemene voorwaarden van Rouw - the circle of life.


Rouw - the circle of life is eigenaar van www.rouwretraite.nl en www.rouwretraites.nl tevens van info@rouwretraite.nl


2. Deelname

- Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Deze is op te vragen bij info@rouwretraite.nl of te vinden op de site van www.rouwretraite.nl Na je inschrijving ontvang je een aanmeldingsbevestiging en factuur met de aanbetaling. Is deze aanbetaling voldaan dan is de aanmelding definitief. Daarna volgt de restbetaling.

Hierbij ingesloten het programma van de retraite, een vragenlijst eventuele benodigdheden, de reis- en locatiegegevens.


3. Betaling

- Deelname aan de rouwretraite is definitief als de factuur van de aanbetaling is voldaan.

We vragen direct een aanbetaling van 25% (zodra deze is overgemaakt is de reservering definitief. Na definitieve inschrijving wordt de overnachting voorkeur bepaald, volgorde aanbetaling)

Vervolgens een maand (30 dgn) voor de retraite moet het restbedrag overgemaakt zijn.

- Eventuele optionele activiteiten zijn voor eigen rekening.

- De betaling dient volgens de betalingsvoorwaarden zoals vermeld op de factuur gedaan te worden. Bij boekingen minder dan 30 dagen voor aanvang dient het bedrag per omgaande betaald te worden. Bij niet tijdige betaling heeft Rouwretraites Rouw - the circle of life het recht de reservering te laten vervallen. Dit ontslaat de deelnemer echter niet van zijn betalingsverplichting.

- Rouwretraites Rouw - the circle of life behoudt het recht om zonder opgaaf van reden personen van deelname aan de rouwretraite uit te sluiten.


4. Tarieven

- De tarieven voor de rouwretraite zijn prijzen zoals omschreven en genoemd op de website van www.rouwretraite.nl

- De factuur is vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB *


5. Annulering en restitutie


- Rouw - the circle of life heeft het recht de rouwretraite te annuleren of te verzetten indien daartoe gegronde redenen bestaan, waaronder onvoldoende deelnemers, ziekte van de therapeut of overmacht. In geval van annulering door Rouw - the circle of life heeft de deelnemer recht op terugbetaling van het reeds betaalde bedrag, wat Rouw - the circle of life binnen 5 werkdagen zal overmaken. De deelnemer heeft geen recht op enige andere compensatie noch schadevergoeding.

- Als Rouw - the circle of life de rouwretraite moet annuleren als gevolg van corona maatregelen genomen door de overheid waardoor een samenkomen als in de retraite (tijdelijk) niet is toegestaan heeft deelnemer recht op terugbetaling van het reeds betaalde bedrag met aftrek van administratiekosten á Eur 50,-

- Indien Rouw - the circle of life, om moverende redenen, de rouwretraite moet staken na aanvang, heeft deelnemer recht op restitutie. Rouw - the circle of life zal binnen 5 werkdagen de som van het niet uitgevoerde programma overmaken.

-

Indien de boeking door de deelnemer wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

bij annulering tot 30 dagen vóór aanvang van de retraite: 25% van de arrangementssom

bij annulering tot 14 dagen : 50% van de arrangementssom;

bij annulering vanaf 14 dagen tot aanvang van de retraite : 90% van de arrangementssom;

bij annulering vanaf aanvang van de retraite of later: de volledige arrangementssom.


Er vindt geen restitutie plaats bij het voortijdig verlaten van de rouwretraite of het missen van een programma onderdeel.


6. Huisregels

- Onze locaties zijn rookvrij (er komt wel een rook gedeelte waar je mag roken) en alcohol- en drugsgebruik is tijdens de retraite niet toegestaan.

- De rouwretraite is toegankelijk en maakt geen onderscheid naar ras, religie, opvattingen of fase in zijn of haar (spirituele) processen. Respect voor elkaar is dan ook de belangrijkste kernwaarde. Ook verplicht naar elkaar is geheimhouding voor vertrouwelijk verkregen informatie.


- Rouw - the circle of life heeft haar locaties met zorg gekozen. Behandel de locatie en haar omgeving dan ook met zorg. We dragen samen zorg voor de schoonheid en

gezelligheid.

- Deelnemers die zich niet aan de huisregels houden dan wel de aanwijzingen van het personeel van de locatie Rouw - the circle of life niet opvolgen, kunnen uit de rouwretraite verwijderd worden. Dit geeft de deelnemer geen recht op restitutie.


7. Aansprakelijkheid

- Rouw - the circle of life zal de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen en in

overeenstemming met de eisen van goed vakmanschap uitvoeren.

-Deelname aan de rouwretraite is geheel op eigen risico. Rouw - the circle of life is niet aansprakelijk voor letsel en/of schade van enigerlei aard als gevolg van het verblijf en/of de activiteiten van de deelnemer, noch voor verlies of beschadiging van eigendommen.


8. Verzekering

- Rouwretraites Rouw - the circle of life adviseert je een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Een deelnemer is zelf verantwoordelijk voor enig letsel en/of schade aan eigendommen of overige zaken. Rouw - the circle of life en/of de locatiebeheerder kunnen niet aansprakelijk worden gesteld.


9. Rechten en plichten

- Door akkoord te gaan met deze voorwaarden, verklaart de deelnemer in goede fysieke en mentale gezondheid te zijn. Bij twijfel over de medische toestand, bij medicijngebruik of indien behorend tot een risicogroep, verklaart de deelnemer slechts geboekt te hebben na overleg met, en toestemming van de eigen huisarts of medisch specialist.

-Het gebruik van beeld- en/of geluidsdragers in de ruimste zin van het woord (foto, film) is Niet toegestaan, gedurende de rouwretraite uitsluitend toegestaan na voorafgaande toestemming.

-Klachten dienen schriftelijk en gemotiveerd kenbaar te worden gemaakt via info@rouwretraite.nl

De indiener van de klacht ontvangt binnen 14 dagen een reactie.


10. Privacy verklaring vanuit rouw - the circle of life. Laatst bijgewerkt op 01-01-2024


Rouw – the circle of life is toegewijd aan de bescherming van jouw privacy. Deze privacyverklaring beschrijft hoe wij persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en delen wanneer je onze website bezoekt of anderszins met ons in contact komt.

Verzamelde Informatie

Wij verzamelen persoonlijke informatie die je vrijwillig aan ons verstrekt, zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere gegevens die je invoert bij het invullen van formulieren op onze website.

Gebruik van Informatie

Wij gebruiken de verzamelde informatie om:

·Je aanvragen te verwerken en te beantwoorden.. Je op de hoogte te houden van onze producten, diensten en promoties. De prestaties en effectiviteit van onze website te analyseren en verbeteren.


Delen van Informatie

Wij delen jouw persoonlijke informatie niet met derden, behalve zoals hier beschreven:

Met jouw toestemming. Om te voldoen aan wet- en regelgeving.


Jouw Rechten

Je hebt het recht om toegang te krijgen tot de persoonlijke informatie die wij over jou hebben en om correcties aan te brengen. Neem contact met ons op via info@rouwretraite.nl om deze rechten uit te oefenen.


Beveiliging

Wij nemen redelijke maatregelen om de veiligheid van jouw persoonlijke informatie te waarborgen.

Wijzigingen in deze Verklaring

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Wijzigingen worden van kracht zodra ze op deze pagina zijn geplaatst.


Contact

Vragen over deze privacyverklaring kunnen worden gericht aan info@rouwretraite.nl


11. Aansluiting bij CAT Beroepsvereniging Collectief


Rouw - the circle of life is trots lid van het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT), een beroepsvereniging die zich inzet voor de belangen van alternatieve therapeuten en hun cliënten. Als lid van het CAT Beroepsvereniging Collectief zijn wij gebonden aan strikte professionele normen en ethische gedragscodes.

Voordelen van Aansluiting bij het CAT Beroepsvereniging Collectief:


Kwaliteit en Professionaliteit: Onze praktijk voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen en professionele eisen van het CAT.

Klacht- en Tuchtrecht: Als lid van het CAT zijn wij onderworpen aan het klacht- en tuchtrecht, wat extra bescherming biedt aan onze cliënten.

Privacy en Vertrouwelijkheid: Wij waarborgen de privacy en vertrouwelijkheid van jouw gegevens volgens de geldende wet- en regelgeving.


Voorwaarden:


De algemene voorwaarden van Rouw - the circle of life zijn in overeenstemming met de richtlijnen van het CAT Beroepsvereniging Collectief. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Meer Informatie:

Voor meer informatie over het CAT Beroepsvereniging Collectief, kun je terecht op hun website: https://catcollectief.nl/

Voor vragen over onze aansluiting bij het CAT en de toepasselijke voorwaarden, neem gerust contact met ons op.


* De zin "De factuur is vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB" verwijst naar het feit dat op de factuur geen omzetbelasting (OB) wordt toegepast, en dit is gebaseerd op artikel 25 van de Wet op de Omzetbelasting (Wet OB). Artikel 25 van de Wet OB regelt bepaalde vrijstellingen van omzetbelasting. In dit geval suggereert de tekst dat de diensten waarvoor de factuur wordt uitgegeven, vrijgesteld zijn van omzetbelasting op basis van de wet.


Vrijstelling van omzetbelasting betekent dat er geen belasting over de toegevoegde waarde (BTW) wordt berekend op de verleende diensten of geleverde goederen. Dit kan van toepassing zijn op bepaalde soorten diensten of transacties volgens de wetgeving. Het is echter belangrijk om specifieke details te raadplegen en mogelijk advies in te winnen bij een belastingadviseur om de exacte context en implicaties te begrijpen.

KVK nummer 83197400 (ByMellanie, Rouw - the circle of life)


Einde algemene voorwaarden en privacybeleid.